Joulukuussa 2010 aloimme pohtimaan mistä ottaisimme keittiön. Kävimme kolmessa eri keittiöyrityksessä suunnittelemassa keittiötä ja ottamassa tarjouksia vastaan. Lopulta päädyimme Puustelliin. Puustellin valitsimme ammattitaitoisen myyjän, laadukkuuden ja sopivan hinnan vuoksi. Yleensä Puustellista puhutaan kalliina yrityksenä, mutta saimme ilmeisesti hyvät konsernialennukset Kastellin avulla. Ja monta kertaa tinkimällä sai aina jonkin verran hintaa alas päin. Puustellista taloon tulee siis keittiön, kodinhoitohuoneen, oman makuuhuoneemme ja eteisen kiintokalusteet.

Keittiöön tulee puolikiiltävät kaapinovet, musta kivitaso, Siemensin kodinkoneet (Puustellin kautta), melkein musta kiviallas ja lasiset vitriini ovet (näkyvät etualalla). Alkuperäiseen pohjapiirrustukseen nähden keittiössä on huomattavasti enemmän laskutilaa ja edessä oleva saareke, jossa hella ja uuni.

 

Kodinhoitohuoneeseen tulee vaalean harmaat ovet ja harmaa työtaso. Toisesta takaovesta pääsee kätevästi suoraan kodinhoitohuoneeseen ja siellä voi putsata koiran tai jättää likaisia vaatteita kuivumaan. 

 

Omaan makuuhuoneeseemme tulee yhdelle seinälle kolme liukuovea, ilman kaapistonruonkoja ja sisältöjä. Tarkoituksena on ns. vaatehuoneen tyylisesti sisustaa itse vaatekaappi myöhemmin erilaisilla hyllysysteemeillä. Liukuovista reunimmaiset ovat valkoista emalilasia, josta ei näe läpi ja keskimmäinen on iso peiliovi. Reunat ovat paksua hopeisen sävyistä metallia. Kahteen muuhun makuuhuoneeseen ostimme tarjouksesta valmiiksi 220cm korkeat ja 150cm leveät valkoiset kaapistot.

 

Eteisen kaapisto on neljä ovinen ja sinne tulee valmiina Puustellilta myös runko ja sisukset. Kaksi ovista ovat vaalean harmaata ja kaksi keskimmäistä ovat peiliovia. Tämä kaapisto toimii myös liukuovilla. Reunukset ovat samaa hopean sävyistä, kuin makuuhuoneessakin.