Kova hinku olisi aloittaa jo hommat tontilla mutta odotellaan nyt vielä muutama viikko säiden lämpenemistä. Maaliskuun vikana viikonloppuna alkaa sitten tapahtumaan viimeistään. Tässä sillä aikaa on ollut aikaa pohdiskella sisätilojen materiaaleja. Nyt on sitten laatat valittuna kosteisiin tiloihin ja keittiöön/eteisen alueelle. 

Wc-tilaan, kodinhoitohuoneeseen,kylpyhuoneeseen ja saunaan tulee lattialle Cellon Pepper harmaa 10X10 laattaa. Kyseinen laatta on poistuva malli tänä vuonna ja ihastuimme siihen jo muutama vuosi sitten. Sitä joutuikin siis hieman metsästämään. Etelä-suomesta teimme matkan Lahden K-rautaan josta löytyi sopiva erä vielä. Laatta on karheapintainen ja käytimme samaa laattaa edellisessä asunnossamme kylpyhuoneremontin yhteydessä.

 

Eteisen ja keittiön alueelle valitsimme Pukkilan ison suorakaiteen mallisen laatan. Vielä on pohdinnassa asetellaanko laatat kohdakkain vai lomittain. Myös tämä laatta on pinnalta hieman karhea.

WC:n ja kylpyhuoneen seiniin valitsimme myös Pukkilan valikoimasta laatat. Molempiin tiloihin tulee kaksi seinää vaalean sinisellä Flou laatalla ja kaksi valkoisella Flou laatalla.

 

Kodinhoitohuoneen seinään valitsimme Pukkilasta valkoisen kiiltävän peruslaatan. Kalusteet kun ovat kuitenkin vaalean harmaat, lattia tumman harmaat, joten seinät saavat olla valkoiset.

Nyt sitten on vielä pohdinnassa makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen tuleva laminaatti. Ei olla vielä osattu päättää mikä sävy sopisi parhaiten keittiöön ja eteiseen tulevan, tumman, laatan kanssa.