Viikko sitten maanantaina miehelläni alkoi viikon mittainen loma, jonka aikana hän pystyi tehdä täyspäiväisesti töitä tontilla. Maanantaina teimme murskepedin loppuun. Tiistaina aseteltiin Formex-anturamuotit paikoilleen ja oli muuten nopeaa hommaa. Ainoa vastoinkäyminen tuli kun muutama metri jäi uupumaan. Keskiviikkona joutui sitten heti aamusta hakemaan tehtaalta loput Formexit, jotta työ saatiin päätökseen ennen kuin iltapäivällä alkoi valaminen. 

Kuvassa vasta valetut anturat. Keskiviikkona vierailtiin myös Hulluilla päivillä sen verran, että haimme sieltä tarjouksesta Moran kaksi suihkusettiä. Torstaina vietettiin vapaapäivää tontilta huonon kelin vuoksi. Projektia vietiin kuitenkin eteenpäin käymällä oma koti -messuilla. Perjantaina jatkuivat työt harkkojen kantamisella talkoovoimin ja tehtiin perustusten ohjurit.

Kuvassa taustalla pyörivä tasolaser, jonka saimme lainaan muutamaksi viikoksi. Sillä on erittäin helppo tarkistaa oikeat korot, suosittelemme. Lauantaina aloitettiin harkkojen muuraus.

Lauantaina saimme muurattua puolitoista kerrosta, lukuunottamatta terasseja. Sunnuntaina sama homma jatkui ja pääsimme jo neljänteen kerrokseen saakka.

Työt jatkuvat tällä viikolla huomenna töiden jälkeen ja tarkoituksena olisi saada harkkojen muuraus loppuun (viisi kerrosta yhteensä).  Yllättävän mutkattomasti mennyt perustusten teko tähän saakka. Maansiirtotyöt olivat odotettua suuremmat mutta muuten kaikki mennyt odotetusti. Nyt mietitäänkin josko ehdittäisiin tehdä lattiavalu myös ennen kuin Kastelli alkaa kokoamaan runkoa talon osalta kesäkuun alussa. Saa nähdä mitä ehditään. Aika näyttäää  mitä iltasin kerkeää :D