Kiirettä pitänyt tontilla ja muuton kanssa, kun muutimme väliaikaiseen vuokra-asuntoon. Eli kiirettä pitää jatkossakin jottei tarvitse vieraalle pitkään maksella. 

Viikolla 20 viimeisteltiin lattian alle styroxit putkarin töiden jälkeen ja samalla laiteltiin myös ulkopuolen routasuojauksia styroxilla ja  muovilla. Siihen päälle kottareilla hiekkaa ja sepeliä....huh....kiitos talkooväelle!!! Loppuviikosta saatiin paikalleen myös lattian raudoitus ja sen alle meille uutena asiana tullut suodatinkankaan asennus styroxin päälle ennen lattiavalua?!? Vastaavan mestarin suositus/vaatimus :S En tiedä siitä sitten.... ainakin budjettiin tuli taas yllättävä 100 e lovi.... 

 

Seuraavalla viikolla 21 toukokuun lopulla oli vähän hiljaisempaa..... Nereus asensi lattialämmityksen ja vähän lapiohommia tontilla.... Nereuksen toimintaan täytyy sanoa että tyytyväisiä ollaan. Laskua ei ole vielä näkynyt mutta tiedossa on summat ja halvalla saatiin mielestämme ainakin.

 

Heti viikon 22 alussa maanantaina oli lattiavalun aika. Aamu alkoikin yllättäen sateisesti ja oltiin vähän ihmeissään  kun sade ei tee hyvää valua ajatellen. "Onneksi" tehtaan betonikone hajosi ja jouduttiin odottelemaan muutama tunti ja samalla päivä selkenikin ja valu saatiin hienosti valmiiksi ja samana päivänä hiottuakin. Uudenmaan alueella voin suositella Öhman lattiavaluja :D (mainos). 

 

Lattiavalu peitetty muovilla kun tästä alkoi nämä kahden viikon helteet. Sai kantaa vettä tiuhaan tahtiin .... huh.... Nyt on onneksi vesimittarikin asennettu niin on vettä käytettävissä janon yllättäessä.

 

Vko 23

Kastelli alkoi tuomaan tavaraa. Puuta, villaa ja ikkunoita sekä tuulensuojaa ja kipsilevyä. Tavara toimitettiin ajoissa ja oikein, mutta pystytysporukan piti aloittaa jo keskiviikkona 8.6. mutta loppujen lopuksi aloittavatkin vasta ensi maanantaina 13.6. rungon pystytyksen ja samalla ilmoittivat että menee yli juhannuksen tuo vesikattovalmiiksi asennus. Ei ihan niin kuin sovittiin, mutta katsotaan miten käy ja kuka maksaa :D Takkakin on tilattu jo muuraukseen heti Jussin jälkeen joten paree olla runko ja katto valmiina :D

Huomenna olis tarkoitus roudata maata pois tontilta ja aloittaa autokatoksen pohjan teko! Homma alkaa vähän niin kuin alusta :S No mutta sehän menee jo rutiinilla ;)