Paljon taas tapahtunut viikona aikana. Maanantaina kattotiilet nostettiin nosturilla katolle ja ne jäivät sinne odottamaan myöhemmin tapahtuvaa ladontaa. Ulkokoolaus aloitettiin viime viikon loppu puolella ja saatiin valmiiksi viikon puolessa välissä.

Kuvassa koolinkien laitto vielä hieman kesken. Kastelli sai myös vihdoin osuutensa lähes valmiiksi (kolme viikkoa myöhässä sovitusta aikataulusta) ja työn luovutus oli torstaina. Itse maalailin sokkelia vauvan hoidon ohessa, vielä olisi kuistien ja autokatoksen sokkeli maalaamatta. Väriksi valittiin Tikkurilalta tumman harmaa sävy (612X). Mies teki veljeni kanssa loppuun autokatoksen perustukset ja tänää myös slammasi ne. Loppu viikosta aloittelimme työskentelyä sisällä. Mies kiinnitti lähes kaikki tuulenohjauslevyt ja teki ryömimissiltaa välikattoon. Suuri osa seinistä saatiin myös muovitettua ja teipattua ja hieman sisäpuolen koolausta saatiin aloiteltua. Nopeasta etenemisestä taas kiitosta talkooväelle (tietävät itse ketä tarkoitetaan!).

Ensi viikolla takan asentajat tulevat tekemään viimeistely työt loppuun ja omissa hommissa pitää ensi viikolla kiirettä. tarkoituksena olisi saada muurattua kiukaan piippu, kosteiden tilojen seinät kahi-tiilestä sekä saada sisäpuolen muovitus ja koolaus loppuun. Ja jos rahkeet riittää, niin aloitetaan myös kattotiilien ladonta. Katsotaan viikon päästä mitä ollaan todellisuudessa saatu aikaan :D.