Ollaan jo pitkään miehen kanssa pähkäilty lattian valintaa ja nyt vihdoin löysimme sopivan! Laminaatti päätettiin materiaaliksi jo alusta asti, koska mielestämme se pysyy huomattavasti parempana ison ja touhukkaan koiran kynsien alla. Tumma lattian on myös oltava, koska koira karvoittaa paljon ja vaalealla lattialla kaikki mustat karvat erottuvat (huomattu nykyisen asunnon lattiassa). Valitsemamme lattia on Pergon Domestic Extra, tumma tammi, 3-sauvainen.

Lähtöhinta lattiallle oli 21,90 Starkissa ja hintaan 18,45 oltaisiin saatu tarvitsemamme 90 neliötä (makuuhuoneet, olohuone ja ruokailutila, muualle laattalattia). Onneksi selvitimme kaikkia Pergon jälleenmyyjät, sillä Puukeskukselta saamme saman lattian hintaan 15,90! Kannattaa siis kilpailuttaa, jos vain on aikaa! Nyt on siis lattia tilattu ja jäädään odottelemaan saapumista. Asentamaan kyllä päästään varmaan aikaisintaa lokakuussa.

Myös ilmanvaihtokone päätettiin vähän aikaa sitten ja tilattiin taloon.comista hyvään hintaan. Koneeksi tulee Enerventin Pandion Eco Ec. Vielä pitäisi lämminvesivaraaja/sähkökattila päättää. Olisiko jollain hyviä vinkkejä? Tarkoituksena olisi hankkia sellainen kone, johon saa myöhemmin liitettyä ilmasta veteen lämpöpumppu.