Viikko taas aherrettu raksalla ja hirveästi asiat edenneet. Suurilta osin kiitosta taas talkooväelle! Maanantaina aloitettiin ulkopuolen laudoitus ja se on saatu jo hyvälle mallille. Myös katon tiilitystöitä on jatkettu ja samalla on asennettu kattoturvatuotteet, hieman on enää kesken. Myös sokkeli on nyt saatu maalattua loppuun ja samoin otsalaudat. 

Sisäpuolella ollaan jatkettu katon muovittamista ja villoittamista. Osa katosta on ollut pakko jättää auki tällä viikolla aloitettavaa ilmastoinnin asentamista varten. Myös väliseinien teko on aloitettu. Samalla on sisäseiniin lisätty villaa sinne tänne, osittain jääty odottamaan sähkömiestä joka on tulossa tämän viikon lopulla. Sittenpähän päästään sisäpuolisissa hommissa kunnolla eteenpäin kun voimme sähkärin töiden jälkeen aloittaa sisäpuoliset levytykset yms.

Kylpyhuoneen ja kiukaan ympäristön muurausta on jatkettu.

Juuri alkaneella viikolla keskitytään erityisesti sisäseinien tekoon ja putkarin avustamiseen ilmastoinnin asentamisessa. Sähkäreitä odotellessa voisi laittaa katon lopullisesti kuntoon ja viimeistellä sisäseinät yms sisätöitä. Kiireellä olisi tarkoitus edetä seuraavan parin viikon aikana sisätöissä!!! :D