Taas viikko raksailua takana ja hirveästi ovat sistyöt edenneet! Mies on tehnyt veljeni kanssa ympäripyöreää päivää tontilla, isäni on hoitanut jätehuoltoa kaatopaikalle päin ja miehen isä ja äitipuoli ovat viikonloppuna olleet auttamassa. Kiitokset kaikille taas työpanoksesta!

Otsalaudat on nyt kaikki maalattu kahteen kertaan maalarinvalkoisella maalilla. Nuo korkeimmat kohdat oli vähän vaikeat, mutta saatiin vihdoin se urakka päätökseen!

Saunan ja kylpyhuoneen seinien muuraus on edistynyt huomattavasti. Enää puuttuu kylpyhuoneen päätyseinän yläosa (ikkunan yläpuoli) ja suihkukulmien muuraus sekä muutama rivi kiukaan sivuseinämästä. Vasemman puoleisesta ovesta siis mennään sisään kylpyhuoneeseen ja oikealta kylpyhuoneesta saunaan. Huomatkaa myös valkoiseksi maalattu kiukaan piippu kulmassa. Piippuha jää näkyviin vaatehuoneeseen. 

Viikonlopulla saatiin kaikki sisäseinien rungot valmiiksi levytystä varten. Ylhäällä kuvassa näkyy myös hieman ilmastointi putkia, jotka tulevat ulos makkareiden yläpuolen välikatosta. Putkimies oli torstaina siis 4 tuntia töissä välikatolla aloittelemassa ilmastointityötä. Hän lupasi tulla perjantaina aamusta jatkamaan, mutta ei ole vielä tähän mennessä näkynyt. Onneksi työt eivät hänen takiaan seiso!

Perjantaina mies ja veljeni kantoivat Gyproc-levyjä sisälle alkavaa levytysurakkaa varten. Olivat ilmeisesti melko painavia, kun ovat vielä erikoiskovia.

Levytystä aloiteltiin jo lauantaina vanhempien makuuhuoneen seinästä. Sunnuntaina oli kaksi sähkömiestä 5,5 tuntia raksalla hommissa ja melkein kaikki sähkövedot saatiin tehtyä! Nyt meillä on lupa levyttää kaikki makuuhuoneet, keittiö ja eteinen! Tämän lisäksi ulkovuorausta on jatkettu muutaman seinän verran ja nyt joka ulkoseinä on laudoitettu vähintään ikkunoiden yläriveihin saakka.

Perjantaina myös naapurinnaapurin tontilla alkoivat hommat. mukava seurailla toisten työn etenemistä, kun me olemme tuolla alueella ainoat rakentajat tällä hetkellä.

Tänää olisi tarkoitus vain käydä siivoamassa tontilla ja iltapäivällä lähteä hakemaan Kvikistä lavuaarin kaveriksi vessaan seinäkaappi. Kvikissä oli alkuvuodesta avajaistarjouksena lavuaari ja siihen kaapisto hintaan 99e (oik. hinta 599e) ja tuolloin ostimme jo lavuaarin talteen. Tämän lisäksi käydään k-raudassa katsomassa laminaattia olohuoneesseen ja makuuhuoneisiin ja halogeenejä/led-valoja sisälle. Katsotaan tarttuuko mitään matkaan!