Viime sunnuntai ja maanantai tosiaan vietettiin lomaa tontilta ja tiistaina jatkettiin uusin voimin töitä! Tiistaina haettiin päiväksi levyhissi käyttöön ja saatiinkin makuuhuoneiden ja vessan edustan katot levytettyä. Keskiviikkona laitettiin katon muovitus vihdoin umpeen ja saatiin vaatehuoneen seinän runko tehtyä. . Myös loput sisäkattojen koolaukset kiinnitettiin. Torstaina työskenneltiin välikatolla villoituksen ja levytyksen parissa. Välikatto odottaa vielä muutamaa ilmastointiputkea ja sitten saadaan villoituksen siellä loppuun. Perjantaina levytettiin vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen sekä teknisentilan seiniä ja vietiin hyvin täysi pakettiautollinen roskia kaatopaikelle 10 euron hintaan.

Tässä näkymä eteisestä sisälle.

Katto levytettynä makuuhuoneessa.

Näkymää olohuoneeseen/ruokailutilaan.

Talon ulkopuolen maalausurakka saatiin myös perjantaina päätökseen ja olemme hyvin tyytyväisiä vaalean harmaaseen maalivalintaamme.

Talo sisäänkäynnin suunnasta..

....ja toiselta puolelta,

Lauantaina mies asensi isänsä kanssa ulko-ovemme paikoilleen, kuten jo ulkokuvissakin näkyy.

Tässä vielä ulko-ovi sisältä päin ja levytetty olohuone/keittiö, ruokailutila sekä eteinen.

Lauantaina mies ja hänen isänsä myös laittoivat rännien alastulot paikoilleen:

Lauantaina aloitin miehen äitipuolen kanssa puutavaran siivoamisen tontilta. Nostelimme kaikki ylim. laudat ja laudanpätkät poilttopuiden viereen odottamaan ensi kesää ja  pilkkomista. Sunnuntaina jatkettiin veljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssa vielä urakkaa ja saatiinkin kaikki puut käytyä läpi ja kaikki naulatkin poistettua niistä.Nyt on taas tontti huomattavasti siistimpi! Kiitos talkooväelle! Sunnuntaina mies myös jatkoi hieman kattohommia ja toiselle sivustalle on nyt ladottu ja ruuvattu reunatiilet. Sähkömiehet kävivät sunnuntaina jatkamassa töitään ja nyt saadaan levyttää seinät loppuun.