Viikko taas takana ja kovaa tahtia on raksa edistynyt. Tiistaina aloitettiin täysillä levyttäminen ja sitä onkin sitten suurin osa ajasta tehty, sitä ja villoittamista ja ruuvailua. 

Makuuhuoneet on nyt muutamaa kohtaa lukuunottamatt levytetty, samoin eteinen ja olohuoneen pitkä seinä takan takana. Puolet levyttämisestä siis ohi ja puolet vielä edessä. Villoitettu ollaan lähes kaikki kohdat valmiiksi, jotta voidaan jatkaa ensi viikolla levyjen lätkimistä. 

Putkimies tuli maanantai iltana jatkamaan ilmanvaihdon tekoa ja toisen kerran vielä perjantaina. Ilmanvaihto alkaa hänen osiltaan olla valmis. Nyt vielä pitäisi sitten villoittaa kattoa ja tietysti eristää putket. Eristämiseen ollaan harkittu insuplastin käyttöä.

Eilen iskettiin talkoovoiman kanssa muutama lauta lisää talon ulkoseinään ja yksi talon sivuilta saatiin vihdoin täysin valmiiksi. 

Enää on talon kolmen sivun ylälaudat laittamatta sitten. Tänää ja eilen mies on tehnyt kattohommia levytyksen lomassa. Saunan ja takan piiput on nyt pellitetty (kuten yllä olevassa kuvassa näkyy toinen piippu) ja ympäryksen tiilit ladottu. Enää puuttuu muutama kattotiili, harjatiilet ja reunatiilet. Loppusuoralla ollaan siis kattohommissakin.

Ensi viikolla jatkuu levyttäminen ja rännitkin olisi tarkoitus saada kiinni ennen syksyn tuloa.