Miehen viimeinen lomaviikko meni tontilla hommien parissa. Alkuviikosta haettiin vuokralle levyhissi ja saatiin kaikki loput katot levytettyä. Enää olisi jäljellä teknisentilan katto, jota ei vielä voi levyttää keskeneräisten sähkötöiden takia. Kodinhoitohuoneeseen, vaatehuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja saunaan tulee paneelit kattoon myöhemmin.

Liesituulettimen kanssa tuli vähän pään vaivaa, kun meillä on korkea ja vino sisäkatto ja tuuletin taas pitää asentaa 2,6 metrin korkeuteen. Rakennettiin siis kattolevystä "laatikko" liesituulettimen kohdalle kattoon, johon tuuletin myöhemmin kiinnitetään.

Viikolla myös maalattiin loput terassitolpat ja muut esiin jäävät parrut valkoisella ja siivottiin kunnolla imurin avulla sisätiloista pois pölyjä. Perjantaina vietiin jälleen täysi satsillinen roskia pakettiautolla kaatopaikalle.

Takassa poltimme vihdoin ensimmäisen kerran tulta viikonloppuna, lämmitti mukavasti ja oli kaunista:

Lauantaina meillä oli taas talkooväkeä. Heidän kanssaan Mies levytti aivan viimeiset seinät eli levyttäminen alkaa olla taakse jäänyttä elämää! Talkooväki kiinnitteli myös styroxeja autokatoksen/varaston perustuksiin:

Tarkoitus olisi saada tämän vuoden puolella vielä täytöt ja valu varaston pohjaan. Lauantaina lopuksi mies ja isänsä vielä muurasivat loppuja kahitiiliä paikoilleen ja aloittelivat kulmasuihkun nurkkien tekoa:

Suhteellisen siistiä jälkeä nurkkiin tuli. (keskeneräistä ei tietysti saisi vielä arvostella tai kehua :D )

Tänää vielä tehtiin lyhyt päivä tontilla ja mies kiinnitteli loppuja reunatiilijä katolle. 3 tiiltä jäi puuttuman ja täytyy nyt siis tilata KAstelli tuomaan lisää paikalle! Myös tuulensuojalevyä ja kipsilevyä jouduttiin tilaamaan muutamia lisää ja ne tulivatkin jo tontille. Huomenna  pidetään tontilta neljäs vapaapäivä viimeisen yhdeksän viikon aikana ja sitten tiistaina mies palaa töihin, joten projekti todennäköisesti hieman hidastuu. Tavoitteena edelleen päästä joulukuun aikana muuttamaan kuitenkin. Nähtävksi jää miten käy :D