Viikon aikana taas kiitettävästi saatu hommia tehtyä. Ulkotöitä ollaan saatettu loppuun. Eli ollaan tonttia siivottu talven tuloa ja lähiaikoina tapahtuvaa pihan muokkaamista varten. Ensi vuonna tarvittavat puutavarat sun muun on varaston pohjan päällä poissa tieltä.

Vähän on vielä tälle vuodelle työtä tuossa autokatoksen puolella, mutta muuten laittaminen jakuu ensi vuonna!

Sähkömiehiä ja putkaria ollaan odoteltu nyt muutamia viikkoja ja vihdoin tällä viikolla pitäisi molempien tulla. Putkari siis tulee viimeistelemään ilmastoinnin ja ensi viikolla asentamaan lämmitykset ja sähkärit tuo sähkökeskuksen ja laittaa viimeiset sähkövedot valmiiksi. Nyt pitäisi myös valita katkaisijat ja pistokkeet, mutta ei ole mitään hajua niistä. Eli vinkkejä otetaan vastaan!

Viime viikolla eteinen, keittiö ja tekninentila olivat kuivuneet riittävästi. Vedeneristäjä tuli siis tekemään eristykset keittiöön, tekniseen tilaan ja vessan seinään. Perjantaina aloitettiin laatoitus eteisestä ja lauantaina jatkettiin keittiön laatoituksella. Molemmista tiloista tuli oikein siistin näköisiä.

Kuvassa siis eteisen laatoitus ilman saumoja vielä. Laatta valintaan ollaan tyytyväisiä, pinta on elävännäköinen, eikä vain tasavärinen ja hieman karhea. Kaksi pakettia jäi yli eli ne menevät palautukseen Pukkilaan.

Tiistaina tontille saapui keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapistot sovitusti. 

Laatikkoja riittääkin kiitettävästi. Tänää olisi tarkoitus saumata keittiö ja eteinen ja huomenna alkaa vähitellen asentamaan keittiötä. Saadaan tuota tavaraa vähän pois tieltä. Meillä tähän pakettiin kuuluivat kaikki kodinkoneet ja hanat myöskin.

Hankintoja ei ole enää paljoa tekemättä, kaikki tavara on aikalailla tontilla. Ainoastaan sisäovien kahvat, kattopaneelit kodinhoitohuoneeseen ja vaatehuoneeseen sekä ikeasta vaatehuoneen ja vanhempien vaatekaapin säilytysjärjestelmät. Ja sitten tietysti kaikkea pientä, mitä voi vähitellen hankkia jo muutonkin jälkeen (verhotangot, pyyhekoukut ym.).