Taas puuhan täyteinen viikkoa takana ja muutto sen verran lähempänä. Tiistaina ja keskiviikkona vedeneristäjä eristi tarvittavat seinäalueet. Keskiviikkona aloitettiinkin jo vessan seinälaatoitusta ja perjantaina saatiin se valmiiksi. 

Laatta valintoihin olemme hyvin tyytyväisiä. Kaksi seinää on siis valkoisella Flou laatalla ja 2 sinisellä. Valo ottaa laattoihin ihanasti ja niiden pinnalla olevat vaakaviivat näkyvät kauniisti (ainakin livenä). Laatoitusta jatkettiin samoilla laatoilla eilen ja tänään kylpyhuoneessa ja noin 3/4 onkin laatoitettu. Seuraavaksi sitten kodinhoitohuoneen seinät, kun kylpyhuone valmistuu.

Viikolla sähkäri kävi kiinnittämässä sähkötaulun tekniseentilaan ja muutamat pistokepaikat keittiöön, jotta saimme kodinkoneita laitettua pakoilleen.

Integroitumikro ja jääkaappi sekä pakastin yhdellä seinämällä, pesukone kalusteisiin integroituna toisella seinämällä ja uuni sekä levyt tulossa saarekkeeseen. Kivitasonmittaaja kävi tulikiveltä torstaina ja ensi viikolla mittojen mukaan tehty musta kivitaso saapuukin jo tontille! Se siis seuravaksi paikoilleen. Välitilan laatat saadaan myös ensi viikolla, katsotaan milloin niitä kiinnitellään.

Viime viikolla mittasimme vihdoin ikkunoiden leveydet ja laitoimme pellit tilaukseen. Suurin osa pelleistä saatiinkin viikonlopun aikana talkoovoimin kiinni, mutta osa joudutaan palauttamaan liian lyhyen syvyyden vuoksi. Sama juttu ovipelleissä. Myös ikkunat tuli (jälleen kiitos talkooväelle) samalla pestyä ulkopuolelta ja jo aiemmin väleistä. Enää siis ennen muuttoa pitää sisältä pestä!

Putkaria olimme odotelleet taas kuukauden verran tontille ja vihdoin torstaina ja perjantaina kyseinen herra saapui paikalle. Ilmastointi tuli tehtyä loppuun ja ilamastointilaite asennettua paikalleen. Eilen ja tänään tehtiin loppuja villoituksia katolla ja nyt sitten pitäisi alkaa eristyshommiin välikatolla. Mukavasti jäi putkarin odottelun vuoksi viime tippaan tämä. 

Ulkona vielä tänään muutama tunti työskenneltiin autokatoksen täytön parissa, jotta ensi viikolla saadaan ajoyhteys kadulta omaan pihaan toimivaksi. Eli pihan muokkauksen pitäisi tapahtua ensi viikolla.

Ensi viikolla jatkuu!