Hirveällä tahdilla ollaan töitä paiskittu tontilla ja siksi kuvaaminen ja kirjoittaminen on jäänyt hieman vähille. Vuokrasopimus loppuu 30.11 ja siihen mennessä olisi tarkoitus päästä siis muuttamaan. Muuttotarkastus varataan otdennäköisesti 25.11 perjantaille, jotta viikonlopun aikana voitaisiin alkaa tavaroita kantamaan "tontille"! Laattatyöt alkavat olla lopuillaan. Enää puuttuu 2 laattaa vessasta (piti tilata lisää Pukkilasta, kun loppuivat kesken), muutamat laatat saunasta ja välitilalaatat keittiöstä. Kodinhoitohuoneen katto saatiin paneloitua ja nyt ollaan alettu sinne asentamaan kalusteita. Kylpyhuoneesta puuttuu vielä puolet kattopaneeleista, mutta suihkua ja wc-pönttöä vaille on muuten valmis. Makuuhuoneet saatiin laminoitua viikonloppuna eli enää niistä uupuu listat ja myöhemmin yhdelle seinälle laitetaan vielä tapetti.

Ulkotöitä ei enää oikeastaan tälle vuodelle ole ja lumi saa meidän puolestamme tulla milloin vain. Välikatolla ollaan puuhasteltu myös ja nyt saa tulla vastaava tekemään sinne tarkastuksen! Puhallusvilla on tilattu 30.11.

Suurin stressi loppuvaiheella on ollut ammattilaiset. Nytkin odotamme, että putkari tulee hoitamaan työnsä loppuun. Sähkärit ovat käyneet pikanpäällä kiitettävästi ja he saavat varmaankin seuraavalla käynnillä kalustettua omat työnsä loppuun.

Kotona ollaan pakkailtu vähitellen tavaraa, joten muuton pitäisi sujua melko vaivattomati muilta osin. Ja mehän olemme muuttamassa keskeneräiseen kotiin. Emme aivan valmista siis edes odota. Sauna ja viineistelytyöt jäävät siis loppuvuodelle ja alkuvuodelle ennen kuin alkaa keväällä pihan laitto ja autokatoksen rakennustyöt (perustukset ovat onneksi jo olemassa)!