Muuttotarkastus on varattu tämän viikon perjantaille klo:9.00 ja muutto olisi tarkoitus suorittaa viikonlopun aikana, jos lupa vain heltiää! Tontilla kaikki edennyt paremmin kuin hyvin loppua kohden ja vaikka keskeneräiseen muutetaankin, ei kuitenkaan jouduta kaaoksen keskelle.

Viikonloppuna laitettiin laminaatti loppuun ja nyt koko talossa siis on lattiapinnat paikoillaan. Myös kattopaneelit on asennettu loppuun (makuuhuoneissa ja olohuoneissa rapattu katto, kylppärissä, vaatehuoneessa ja kodinhoitohuoneessa paneeli) saunaa ja teknistätilaa lukuunottamatta. Keittiö on valmis peitelevyjä ja sokkeleita lukuunottamatta ja kodinhoitohuoneeseen pitää enää leikata pöytälaminaattiin altaanpaikka. Putkari on hoitanut osuutensa lähes loppuun, enää pitää ilmastointia asentaa käyttövalmiuteen ja laittaa hana tuohon puuttuvaan kodinhoitohuoneen lavuaariin.  Lämmötkin saatiin vihdoin eilen päälle!

Mitä vielä pitäisi tehdä ennen muuttoa: sähkärit tulevat torstaina viimeistelemään töitään, vielä puuttuu joitain johtovetoja ja lamppupaikkoja. Meidän olisi tarkoitus laittaa loput silikoonit paikoilleen, koota eteisen ja makuuhuoneen kaapit, asentaa ovet ja sisustaa makuuhuoneen kaappi sekä vaatehuone. Ei siis ihan mahdotonta!

Kuva postausta saatte taas paremmalla ajalla!