Perjantaina tulee 2 kuukautta muutosta täyteen. Vähitellen asiat on löytänyt paikkansa ja ollaan asetuttu uuteen kotiin. Arki on ollut huomattavasti rauhallisempaa ja hiljalleen ollaan rakennustöitä jatkettu. Minkäänlaista stressiä ei olla otettu nyt kun saadaan kaikki olla perheenä saman kanton alla. Tämän keskeneräisyyden takia ei olla kuitenkaan haluttu paljoakaan kuvia laittaa. Tässä nyt kuitenkin jonkinlaista kuvapäivitystä. Tarkoitus olisi laittaa myöhemmin kaikista huoneista selkeät kuvasarjat, kunhan saadaa täysin valmiita tiloja valmiiksi.

Tässä WC:stä kuva Kvikin mano altaasta ja S-raudasta ostetusta valopeilistä. Wc:stä puuttuu vielä jonkin verran silikoonia ja kahdesta laatasta ympäriltä saumaukset (laatat loppuivat kesken ja jouduimme odottaa puuttuvia laattoja melko pitkään, muu osa saumattiin aiemmin jo). Peilistä saattaa myös huomata heijastuksen ovesta, josta puuttuvat listat.

Kuva kylpyhuoneen suihkuseinästä. Kylpyhuoneesta puuttuu vielä kunnon paikka pesuainepulloille ja ovista listat.

Sauna on edennyt hyvää tahtia. Kuvia ei vielä ole, mutta paneelit on paikoillaan. Enää uupuvat lauteet, jotka tulevat valmiina elementteinä muutaman viikon sisään ja puukiukaan yhdysputki hormiin.

Kuva vanhempien makuuhuoneesta. Tapetti on Sellon Eco mallia ja se on ollut kuuakuden verran yhdellä seinällä. Kuvio näkyy huomattavasti "räikeämmin" kameralle kuin silmiin.

Vanhempien makuuhuoneessa on lisäksi lattiasta kattoon ulottuvat liukuovet, joiden takaa löytyy kiitettävän kokoinen vaatekaappi. Sivulasit ovat maitolasia ja keskellä iso peili. MAkuuhuone alkaa olemaan valmis, lukuunottamatta sisutusta. Ruskea taso olisi tarkoitus vaihtaa jossain vaiheessa korkeakiiltoiseen valkoiseen ikean työpöytään.

Kuva kodinhoitohuoneen ovelta keittiöön ja eteiseen päin. Olohuone/ruokatila/keittiö alue ovat hyvin toimiva kokonaisuus ja riittävän suuri. Tekemistä tällä alueella riittää vielä listojen laitossa. Lisäksi sisustus on monilta osin kesken.

Kuva ruokapöydästä olohuoneeseen ja kodinhoitohuoneen ovelle päin. Keittiöstä ei vielä lähemmin kuvia, sillä siellä on paljon keskeneräisiä viimeistely asioita (sokkelit puuttuvat ym.). Niitä siis myöhemmin.

Sitten vielä kuva olohuoneesta kodinhoitohuoneen suuntaan. Hieno tv-pöydän antenni on väliaikainen, kun olemme odottaneet Elisalta viime keväänä tilattua kuitia, joka luvattiin Tammikuulle. Elisa huomasi kuitenkin, että kaivuutöitä ei ole keväällä aloitettu, joten juhannukseen asti pärjäillään pöytäantennilla ja erittäin huonosti toimivalla mokkulalla.

Tällä viikolla tehtiin tilaus Kastellille autokatospaketista ja sitä tulee "kokoamaan" kahden viikon päästä Luksiasta aikuisopiskelija porukka opettajansa kanssa. Ainakin rungon ja vesikatteen tekevät, ellei sitten enemmänkin.

Lisää kuvia kunhan saamme viimesteltyä kotia! Rankka vuosi takana, mutta hyvin onnistunut talonrakennusprojekti ja harvaa asiaa olisimme tehneet toisin!