Sunnuntaina 25.3 tuli täyteen vuosi siitä kun pohjatyöt aloitettiin tontilla ja samalla tuli tasan 4 kuukautta muuttoluvan myöntämisestä. Sen kunniaksi vähän taas päivitystä. Sauna saatiin noin kuukausi takaperin toimintakuntoon ja saunomisesta ollaankin siitä eteenpäin nautittu joka toinen päivä. Saunaan olemme kaikin puolin tyytyväisiä: tilaa on useammalle henkilölle ja Harvian puukiukaasta saa ihanat löylyt!

Lauteet tulivat elementteinä Kastellin tilauksen mukana. Lauteet ovat siistit ja selkänojat mukavat. Valaistuksena katossa on 9 pientä led-valoa ja lauteiden alla yksi perusvalaisin. Enempää ei tarvita.

Ulkona hommat ovat myös edistyneet. 2 kuukautta sitten aikuiskoulutusopiston rakennusporukka aloitti autokatoksen rakentamisen meillä eli pystyttivät rungon ja tekivät vesikate valmiiksi. Siitä ollaan itse vähitelleen jatkettu töitä.

Nyt ovat otsalaudat kiinni, ulkovuoraus aloitettu ja sisällä villoitettu ja muovitettu. Seuraavaksi odotellaan lattiavalua ja sähkömiestä.

Työt edistyvät vähitellen, ilman suurempia paineita. Autokatoksen jälkeen urakkaa riittääkin pihan teossa, sillä syksyllä ei ehditty edes multaa levittää. Palataan taas lumien sulettua.