Kastellin työt jatkuvat ja ovat nyt 1,5 viikkoa myöhässä alunperin sovitusta aikataulusta. Viime viikon loppupuolella valmistui vihdoin runko.

Perjantaina Kastelli aloitti aluskatteen laittamisen. Sama homma jatkui tänää ja huomenna pitäisi aluskate olla valmis. Sitten vielä ikkunat paikoilleen ynnä muita pieniä hommia. Toivottavasti saisivat nyt osuutensa pian valmiiksi. Kastellin työn valmistumista odotellessa mies aloitti viime viikolla autokatoksen perustusten teon, jotta omat  työt eivät täysin seisoisi.

Kuvassa valetut anturat. Kuvan oton jälkeen ollaan saatu vielä tehtyä kolme kierrosta harkkoja ja huomenna olisi tarkoitus saada perustukset tehtyä loppuun. Tänään olikin tontilla porukkaa kun töitä teki Kastellin asentajat, takka-asentajat, mies, miehen isä ja äitipuoli sekä minun veljeni. 

Takka-asentajat tekivät tarkkaa ja siistiä työtä ja työ valmistuikin viidessä tunnissa. Kyseessä siis TakkaCenterin Aada + takka. Asentajat tulevat vielä muutaman viikon päästä päällystämään takan laatoilla ja piipun valkoisella laastilla.

Tänää aloitettiin levytys ja melkein 1,5 seinää saatiinkin villoitettua ja levytettyä. Miehellä alkoi viikonloppuna 9 viikon mittainen kesäloma ja nyt sitten alkoivat täyspäiväiset raksatyöt kevyellä 13 tunnin työpäivällä.