Miehen ensimmäisellä lomaviikolla saatiin paljon aikaiseksi. Levytys saatiin loppuun ja ulkoseinän koolaukset ovat lähes valmiit. Enää puuttuu tuuletuskoolaus, jonka jälkeen voisi aloittaa ulkoverhouksen laiton. Talon sisällä ollaan siistitty. Näin pitkälle ollaan päästy reilussa viikossa, kiitos ahkeran talkooväen! 

Tällä hetkellä talo siis tässä vaiheessa. Kastelli on viikon aikana saanut kiinnitettyä ikkunat ja tehtyä aluskatteen valmiiksi. Vielä puuttuu viimeistely Kastellin työn osalta ja he ovat jo kaksi viikkoa myöhässä! Toivottavasti ensi viikolla saataisiin heidän työosuutensa loppuun. 

Levytyksen ohella yksi päivä pyhitettiin autokatoksen/varaston perustusten teolle. Enää puuttuu varaston osuudelta yksi rivi harkkoja. Perustuksista yli jäi jonkin verran RUH-200 harkkoja ja RUH-200 kulmaharkkoja eli jos jollain tarvetta niin euron/kpl saa hakea Nummelasta pois.  Ensi viikolla olisi tarkoitus ainakin aloitella ulkoverhousta, nostaa tiilit katolle ja mahdollisesti muovittaa sisäseiniä. Sisustus pohdinnoissa mietitään vaatehuoneen ja päämakuuhuoneen vaatekaapin sisustuksia, voi olla että Cellon sisukset päätyvät meille, jos vain hyvä tarjous saadaan. Myös talon sokkelimaali olisi tarkoitus käydä huomenna ostamassa, jotta ennen ulkoverhousta sokkelin saisi maalattua (helpompaa tässä vaiheessa ja saa siistimmän jäljen). Sokkelin väri tulee olemaan tumman harmaa.

Tästä tilanteesta on mukava jatkaa huomenna!