Ollaan pitkään jo haaveiltu kunnon kompostorin hankinnasta tulevaan kotiin. Biolanin pikakompostori 220litrasta erityisesti katseltu, mutta se on ollut aina hiukan hintavan tuntuinen. Nyt kuitenkin vihdoin kyseinen kompostori oli tarjouksessa Starkilla hintaan 369 euroa (oik. hinta 475-499 euroa). Oli siis pakko heti aamusta tänää käydä noutamassa se tontille! Kyseisestä kompostorista olen vain hyvää kuullut ja pitäisi olla sopivan kokonenkin eli jos vaan kiinnostaa niin on alessa 18.8 saakka Starkeissa!

Starkin mainoksessa luki jostain syystä, että tarjouksessa olisi 200litranen, mutta ainakin Lohjalta meille annettiin matkaan 220 litranen :D.

Viikon alussa käytiin myös Kvikissä hakemassa seinäkaappi Mano-sarjasta lavuaarin kaveriksi vessaan ja löydettiin spotti valot k-raudasta keittiiön, vessaan ja kodinhoitohuoneeseen. Ostetaan nyt alkuun siis halogeeni-spotit, mutta jälkeenpäin vaihdetaan niiden tilalle led-valot. Sähkömies nimittäin sanoi, että näin kannattaa toimia. Ledit on ilmeisesti huomattavasti kalliimpi ostaa ja lähivuosina tulee Suomeenkin mahdollisuus vaihtaa halogeenien tilalle Ledit.

Myöhemmin kirjoittelen sitten tämän viikon edistymisestä raksalla.