Tasoitemies jatkoi töitään keskiviikko aamuun saakka. Maanantaina hän ruiskutti katon, tiistaina päällysti sisäseinät toiseen otteeseen ja keskiviikkona vielä hioi ja paikkasi seiniä. 

Kuvassa siis tasoitustyö saatettu loppuun ja katto rapattu. Jälkeen olemme hyvin tyytyväisiä, vaikka siivoamista työn jälkeen riitti kiitettävästi.

Myös kosteidentilojen seinät tasoitettiin samalla ja putkari kävi laittamassa hanakulmarasiat suihkuille.

Maanantaina jatkoimme autokatoksen ulkopuolisia täyttöjä, styroksien laittoa ja salaojitusta. Enää puuttuu, että putkari kävisi liittämäsä putket talokaivoon. Muuten ollaan järkkäilty tavaroita ja siivottu sekä lauantaina pohjamaalattiin talkoovoimin koko talo sisältä päin.

Mukavan tasaista jälkeä tuli. 

Lauantaina kiinnitettiin myös toisen kuistin aluslaudat paikoilleen.

Sunnuntaina jatkettiin hieman maalaushommia ja aloitettiin perustusten teko ilmasta veteen -pumpulle. Putkari kävi myös toteamassa, että ilmastointilaite ei sovi tekniseen tilaan vesikattilan ja sähkökeskuksen kaveriksi, joten joudutaan vaatehuoneeseen laite sijoittamaan. Onneksi ei sieltä vie paljoakaan tilaa.

Lämmittimet, takka sekä kosteuden erittelijä ovat olleet kovasti käytössä jo muutamat päivät. Tavoitteena saada mahdollisimman pian lattia laatoituskuntoon.