Elikkä...paljon on taas viikon aikana tapahtunut. Viikko sitten maanantaina saumattiin keittiön ja eteisen lattiat. Siistin näköistä tuli ja valintoihin olemme erittäin tyytyväisiä. Etukäteen pahoittelen jo kuvien laatua, sillä poistin kunnon kameraltamme kaikki kuvat vahingossa ja tänää otin vain kännykällä kuvia.

Tässä siis saumattu eteinen. Laattahan jatkuu tuolla oikealla sivulla vessan etuosaan saakka.

Tiistai, keskiviikko ja torstai meni aikalailla keittiötä asentaessa.

Kodinkoneita lukuunottamatta kaikki alkaakin olla valmista. Puustellin keittiön asentaminen oli erittäin helppoa ja kaikkeen olemme tyytyväisiä. Yksi laatikon etuosa oli vahingoittunut kuljetuksessa, joten sen tilalle tilasimme uuden. Muuten ei mitään valittamista. Ovet ovat puolikiiltävää lukuunottamatta edustalla olevia saarekkeen etuosia. Keittiö oli saatava asennettua ajoissa, jotta kivitason mittaajat ehtivät tulla ajoissa mittaamaan kivitason koon.

Viikonlopun aikana saimme laatoitettua teknisentilan ja vaatehuoneen lattiat.

Kuvassa vasta saumattu lattia ja sauma-ainetta ei siis vielä ole pesty pois. Siksi saattaa näyttää sotkuiselta. Myös kylpyhuoneen kattoon saatiin tehtyä paikat halogeeneille ja puita pinottua ulkona talkoovoimin.

Tällä viikolla jatketaan laatoittamista seinien osalta ja kunhan sähkömies käy paikanpäällä niin saamme myös keittiön kodinkoneet paikoilleen. Muutto lähestyy ja tahti kiihtyy!